Diensten

We verhuren circa 60 machines van Bulldozers tot long-reach kranen met of zonder bediening. Door de ruime keuze aan materieel en uitrusting is er voor de meest diverse werken een passende machine in te zetten.

Al het materieel verkeerd in goede staat van onderhoud, zodat storingen beperkt blijven. Mocht er onverlet toch een mankement zijn of is er regulier onderhoud nodig dan beschikken wij over ervaren monteurs die zijn uitgerust met compleet ingerichte servicewagens voor reparatie & onderhoud op locatie.

Voor grotere reparaties of aanpassingen aan de machines beschikken wij in Franeker over een modern ingerichte werkplaats.

Bulldozers

Van der Woude heeft de beschikking over Caterpillar bulldozers. Voor groot grondverzet beschikken wij over Caterpillar D6R LGP dozers eventueel uitgerust met GPS en/of ripper. Voor het afwerken van bijvoorbeeld golfbanen zetten wij onze D6M LGP dozers met patblad in. Ook deze machines zijn eventueel uitgevoerd met GPS en/of een ripper.

Dumpers

Van der Woude heeft de beschikking over een groot aantal Volvo dumpers met een laadvermogen van 25 of 30 ton. Onze dumpers kunnen naar wens uitgevoerd worden met banden van 60cm tot 110cm breed. De meeste machines hebben een gekalibreerde bakinhoud en zijn uitgevoerd met een cabine overdruksysteem zodat ze ook in saneringen inzetbaar zijn. Voor het vervoer van bagger hebben wij de beschikking over vloeistofdichte baggerdumpers met een bakinhoud van 20m3.

dumpers

Kranen

Van der Woude heeft de beschikking over kranen van 5 tot 120 ton eigen gewicht. Alle machines zijn standaard uitgerust met een cabine overdruksysteem en extra hydraulische functies. Een aantal van onze kranen is uitgerust met een Rolloos baggercomputer eventueel met GPS. Andere kranen zijn voorzien van Trimble GPS.

kranen_3

Long Reach Kranen

Van der Woude heeft de beschikking over een tiental kranen met lange giek. De machines variëren in gewicht van 30 tot 120 ton en in gieklengte van 14 tot 22 meter. door middel van verlenggieken zijn er nog langere gieklengtes te realiseren. De helft van onze lange giek kranen is uitgerust met een rolloos baggersysteem al dan niet met GPS. De nieuwste Cat 325DL met 14 meter giek is voorzien van Trimble GPS.

verhuuroud_3

Overslag Kranen

Voor overslagwerkzaamheden hebben wij de beschikking over verschillende typen rups en mobiele kranen waaronder  Sennebogen 840 en Sennebogen 835 machines. Vaak worden deze machines verhuurd in combinatie met ons overslagponton de Anjo 3.

overslag_kranen

Laadschoppen/shovels

Van der Woude beschikt over verschillende laadschoppen van 12 tot 25 ton. Onze laadschoppen zijn voorzien van de meest voorkomende bakken, palletvorken en overdrukcabines.

laadschoppen_shovels_2