Historie

De Van der Woude Groep is in de tachtiger jaren begonnen met agrarisch loonwerk en egalisatie door middel van Case Magnum tractoren en dozerbakken. Begin negentiger jaren werd de overstap gemaakt naar de verhuur van Grondverzetmachines. Er werd begonnen met een 20 tons hydraulische graafmachine en een bulldozer. Inmiddels is het machinepark uitgegroeid tot een 40 tal machines waaronder kranen van 5 tot 120 ton en een vloot van ca 10 Volvo dumptrucks.

Na ruim 25 jaar gevestigd te zijn geweest in Vrouwenparochie heeft Dhr. J. van der Woude besloten om op een nieuwe locatie in Franeker verder te gaan. Op industrieterrein de Kie op een schitterende locatie aan de kade.

Het nieuwe bedrijfspand is gelegen aan De Wieken 22, 8801 RA Franeker.
Op deze locatie hebben we de beschikking over een eigen kade aan het Van Harinxmakanaal, zodat onze varende vloot voor de deur kan afmeren. Voor het onderhoud van het materieel is een schitterende loods gebouwd.

Het kantoor is gevestigd op de begane grond. Op de eerste verdieping is een royale ruimte waar trainingen en vergaderingen kunnen worden gehouden.